skip to Main Content

Wist u dat… – Januari 2016

– Dr. Wax in het hoogseizoen 6 dagen per week geopend is, vaak al om 07.00 uur s’-ochtends aan het werk is. Maar dat we ook dikwijls s’-avonds in de werkplaats te vinden zijn. Wilt u dan langs komen, bel even van te voren.

– Dr. Wax niet alleen ski’s, snowboards slijpt, maar ook schaatsen langlauf ski’s, zitski’s, mono ski’s, sledes wel eens de revue passeren.

0542.JPG– Dat u bij Dr. Wax een mooie ski strap bij uw pas geslepen ski’s krijgt zodat u ski’s mooi bij elkaar blijven tijdens vervoer.

– Dr. Wax elk jaar begin november de nieuwste materialen gaat testen, tijdens het FGHs event in Sölden, om zo de slijp en wax resultaten nog beter naar voren te halen. En natuurlijk om op de hoogste te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ski’s en snowboards.

– In Winterberg er nu ook weer volop ski mogelijkheden zijn. Het heeft er lekker gesneeuwd de afgelopen dagen en dat de hoogte tot 810 meter gaat. Toch leuk voor een weekend wintersport voorpret.

– Dat er in Canada op Cypress Mountain 332 cm sneeuw ligt. Drie honderd tweeëndertig centimeter… Da’s heel veul…. ;). Maar ja dat doe je natuurlijk niet even in een weekendje.

zardoz– Dat je bij Dr. Wax ook een heel handige wax en slijptools kan krijgen o.a. de Pocket Puck van Zardoz Notwax, die super handig is om je ski’s/snowboards nog even een extra waxlaag te geven halverwege je wintersport vakantie.  Ze kosten € 14,95 en zijn heel handig in je jas/broek op te bergen.

En natuurlijk wensen we iedereen die deze weken nog weggaan heel veel wintersport plezier !

Back To Top