skip to Main Content

WERKWIJZE

U ontvangt van ons, bij de eerste rit;

  • Rolcontainer(s)
  • Aftekenlijst
  • Onderhoudsbeurt stickers
  • Handelwijze / Verkoop bord + flyer

De rolcontainers zijn om het materiaal in op te sparen. De opgespaarde ski’s/snowboards  worden opgehaald en tegelijk ook weer afgeleverd door onze chauffeurs waardoor het laden en lossen zeer efficiënt verloopt. De behandele ski’s zijn te herkennen met een ty-ripe. Deze ty-ripe is ook om verschuiven in de vrachtwagen te voorkomen. Zorg dat bindingen van snowboards, daar waar mogelijk, verwijderd worden vanwege het transport maar ook de machinale bewerking.

U ontvangt ook een aftekenlijst welke onze chauffeur ook altijd bij zich heeft.

Hierop kan genoteerd worden hoeveel stuks er worden afgeleverd worden en weer meegegeven.

Tevens ontvangt u voldoende onderhouds-stickers welke onze chauffeurs ook altijd op voorraad in de vrachtwagen hebben. Er behoeft maar één sticker per paar ski geplakt te worden.

GEEL = kleine onderhoudsbeurt

WIT = kleine super onderhoudsbeurt

ORANJE = grote onderhoudsbeurt

BLAUW = grote super onderhoudsbeurt

Als laatste maar zeker niet onbelangrijk ontvangt u van ons een super handige & overzichtelijke hulp tool in de vorm van een bord om de klant de verschillen van de onderhoudsbeurt duidelijk te maken. Hierdoor kan uw medewerker binnen 1 minuut helder uitleggen waarom er voor welke beurt gekozen dient te worden. Alles om de juiste kennis over te brengen op de consument. Wij zijn altijd bereid om uw personeel d.m.v. een workshop, bij ons in de werkplaats, te ondersteunen in het verkoopproces.

Wij kijken met enthousiasme uit naar een eventuele samenwerking in de toekomst.

Back To Top