skip to Main Content

Snowboard Klein

Bij een kleine snowboard onderhoudsbeurt zal uw snowboard worden gereinigd en voorgeslepen. Vervolgens met een kurkband behandeld. Daarna worden de staalkanten in de juiste hoek geslepen en getuned voor een goede grip en een makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk wordt het snowboard voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

GELE STICKER

Snowboard Klein Super

Bij een kleine snowboard super onderhoudsbeurt zal uw snowboard worden gereinigd en voorgeslepen. Daarna worden de staalkanten voorgeslepen en wordt het belag voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Met een speciale kurkband word hij verder behandeld. Vervolgens worden de staalkanten radiaal getuned voor een extreem goede grip en nog meer draaivermogen. Uiteindelijk wordt uw snowboard infrarood voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

WITTE STICKER

Snowboard Groot

Bij een grote snowboard onderhoudsbeurt zal uw snowboard eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen. Hierna worden de diepere beschadigingen door de P-Tex Master en eventueel hand opvul pistool dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen, het belag vlak geslepen en met kurk slijpband behandeld. Dan worden de staalkanten geslepen. Daarna getuned voor een goede grip en makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk wordt uw snowboard voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

ORANJE STICKER

Snowboard Groot Super

Bij een grote snowboard super onderhoudsbeurt zal uw snowboard eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen. Hierna worden de diepere beschadigingen door de P-Tex Master en eventueel hand opvul pistool dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen / vlak geslepen en het belag weer voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Vervolgens met kurkband behandeld. Daarna worden de staalkanten geslepen en radiaal getuned voor een extreem goede grip en nog meer draaivermogen. Uiteindelijk wordt uw snowboard infrarood voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

BLAUWE STICKER

Stans / grafiet inlay en reparaties op aanvraag

Back To Top